Op 26 oktober in Vught – Het Trusted Cloud Event 2017

Cloud, ondertussen een gevestigd begrip. Was het 5 jaar geleden nog een hype, tegenwoordig is de cloud verankerd in het IT-landschap en gaan ontwikkelingen harder dan ooit.

Met de tijd komt ook de ervaring, en met de cloud ook de vraag naar zekerheid, veiligheid en borging. Gedreven door techniek, wetgeving, governance en – niet geheel onbelangrijk – gevoel en vertrouwen. Vandaar het thema van deze editie: TRUSTED CLOUD.

Op 26 oktober omarmen we de trusted cloud en wat we bedoelen met trusted? Gaat het over security? Gaat het over ontwikkelingen als GDPR? Gaat het over wetgeving? Gaat het over continuïteit? Gaat het over persoonlijk contact? Gaat het over de talloze mogelijkheden? Het antwoord op al deze vragen is: ja!

Geïnitieerd door Open Line en QNH slaan een select aantal marktpartijen de handen ineen om u een informatieve, inspirerende dag te bieden die bol staat van het opdoen van nieuwe inzichten en u alle ruimte biedt om te netwerken. Dit alles in een uitstekend verzorgde entourage bij Kasteel Maurick in Vught.

Trusted Cloud Event Website

Indien u zich ook aanmeldt voor de ochtendsessie: ‘Open Line Azure Stack en de ideale cloudmix‘, dan is de toegang tot het Trusted Cloud Event voor u gratis!

Posted In

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.