Trusted Cure Seminar

Trusted Cure_logo 0917_DEFZorginstanties willen in staat zijn om sneller, eenvoudiger en goedkoper nieuwe technologische innovaties te adopteren die de zorg verbeteren, efficiënter maken en nieuwe mogelijkheden ontsluiten. In een continue proces van verbetering en innovatie is vertrouwen een belangrijke factor, op het snijvlak van mens, proces en technologie. 

Trusted cure, vertrouwde zorg of zorgen voor vertrouwen, is de rode draad door de presentaties van Mitch&MatesSalves en Open Line (in samenwerking met Dell EMC) op 26 oktober 2017 van 09:00 – 12:00 uur, in Vught, locatie Kasteel Maurick.

Inschrijven voor deze ochtendsessie, voorafgaand aan het Trusted Cloud event. Deelname aan het Trusted Cure seminar geeft automatisch gratis toegang tot het Trusted Cloud event in de middag.

Logo_M&M

 salves_logo      OpenLine-Logo-FC-AnthracietLime

  DellEMC_Logo_Hz_Blue_Gry_rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.